Breitnerstraat 12, 5611 TV, Eindhoven

Leer ons kennen

Jouw betrouwbare partner in de bemiddeling van professionals in diverse vakgebieden. Met ruime aantoonbare ervaring zijn wij dé expert in ons vakgebied. Vanuit ons kantoor in Eindhoven bedienen we met trots diverse relaties in Noord-Brabant.

Amber van de Haar

Recruitment- en HR-professional

Ik ben Amber van de Haar, een ervaren professional in de bemiddelingsbranche met een passie voor recruitment, sales en finance. Met mijn brede expertise help ik jou bij het vinden van de juiste baan, zowel in loondienst als zelfstandig ondernemerschap.

Of het nu gaat om sales, finance of HR-vraagstukken, ik sta voor je klaar. Naast mijn rol als hypotheekadviseur ben ik beschikbaar voor interim projecten, waarbij ik mijn kennis inzet om recruitmentprocedures te stroomlijnen en HR-processen te optimaliseren.

Samen zorgen we ervoor dat jij de volgende stap in jouw carrière maakt en organisaties vinden de perfecte match. Neem contact met mij op voor een persoonlijk gesprek en ontdek hoe ik jouw professionele groei kan ondersteunen.

Monique Boogers-van Riet

Recruitment- en HR-manager

Mijn naam is Monique Boogers-van Riet. Ik ben ooit begonnen als stagiaire in de bemiddelingssector en tot op heden ben ik nog steeds gepassioneerd over het vinden van perfecte matches tussen kandidaten en werkgevers.

Bij Vakspot draag ik verantwoordelijkheid voor new business en werving en selectie. Mijn doel is om de beste talenten te vinden die naadloos aansluiten bij de behoeften van jouw organisatie. Daarnaast sta ik ook klaar voor interim HR-projecten, waarbij ik mijn brede ervaring en kennis op het gebied van human resources inzet.

Ik ben gedreven, resultaatgericht en altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Een persoonlijke benadering en het opbouwen van duurzame relaties met klanten en kandidaten zijn voor mij van groot belang. Ook heb ik interesse in wet- en regelgeving binnen de arbeidsmarkt en hecht ik waarde aan open communicatie.

Samen kunnen we jouw organisatie ondersteunen bij het vinden van de juiste professionals en het realiseren van HR-doelstellingen.

Verbinding

Onze kracht ligt in het leggen van de juiste verbindingen. We begrijpen dat het vinden van de perfecte professional essentieel is voor het succes van jouw organisatie.

Aandacht

Wij luisteren naar jouw wensen en hebben oprechte aandacht voor jou als klant. We streven ernaar om aan al jouw verwachtingen te voldoen en je een persoonlijke ervaring te bieden.

Kwaliteit

We waarborgen jouw wensen en streven naar kwaliteit in al onze diensten. Met zorgvuldigheid en expertise zorgen we ervoor dat je de beste professionals krijgt die aan jouw eisen voldoen.

Stabiliteit

Wij begrijpen het belang van stabiliteit, zowel voor freelancers als voor werknemers in loondienst. We streven naar langdurige en succesvolle samenwerkingen die stabiliteit bieden voor alle partijen.

Persoonlijke ontwikkeling

We erkennen de waarde van persoonlijke ontwikkeling voor jouw organisatie en jouw medewerkers. We streven ernaar om professionals te matchen die groeimogelijkheden bieden en bijdragen aan jouw organisatiedoelen.

Openheid

Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel. Je kunt rekenen op een eerlijke en duidelijke dienstverlening, waarbij je altijd op de hoogte wordt gehouden van de voortgang.

Toegankelijk

Wij zijn er voor bedrijven van elke omvang en bieden diverse wervingsmogelijkheden. Of je nu een klein of groot bedrijf bent, op zoek bent naar werving en selectie of pakketvormen, wij zijn toegankelijk en flexibel om aan jouw behoeften te voldoen.

Bij Vakspot geloven we in het leveren van kwaliteit, betrouwbaarheid en een persoonlijke aanpak.