Breitnerstraat 12, 5611 TV, Eindhoven

Onze aanpak

Ontgrendel de volledige potentie van jouw organisatie met de hulp van ons gespecialiseerde rekruteringsbureau. Wij begrijpen dat het hart van elk succesvol bedrijf bestaat uit het talent en de toewijding van zijn medewerkers. Of je nu op zoek bent naar de perfecte kandidaat voor de lange termijn, tijdelijke deskundige ondersteuning nodig hebt of de beste zelfstandige professionals wilt aantrekken, wij zijn hier om je te helpen. Met onze diepgaande kennis, uitgebreide netwerk en efficiënte strategieën zijn we in staat de ideale match voor jouw behoeften te vinden.

Ontdek hieronder hoe we ons inzetten voor jouw succes in de wereld van werving en selectie, interim en freelance professionals, en ZZP-bemiddeling. Stap in de toekomst van werving met ons en realiseer jouw doelen met een glimlach!

Werving en selectie

Interim- of freelance professional

ZZP bemiddeling

Werving en Selectie

Pijlers van groei en langdurige partnerschappen

Op zoek naar een nieuwe medewerker voor de lange termijn? Wij bieden een frisse aanpak voor werving en selectie! Met ons uitgebreide netwerk en vernieuwende strategieën vinden we de perfecte kandidaat voor jouw bedrijf.

Ons team van werving- en selectiespecialisten neemt het hele proces uit handen. We screenen zorgvuldig kandidaten en nodigen alleen de beste uit. Zo brengen we de meest veelbelovende sollicitanten aan tafel.

Naast werving en selectie bieden we extra services. We nemen assessments af om een beter beeld te krijgen van de kandidaten. Ook komen we graag bij jou langs om een bedrijfsfilm te maken, zodat potentiële kandidaten een goed beeld krijgen van jouw organisatie.

Met onze expertise zorgen we voor gemotiveerde, getalenteerde en betrouwbare medewerkers. Bespaar tijd, geld en moeite met onze efficiënte aanpak.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen. Samen realiseren we jouw wervingsdoelen voor succes op de lange termijn!

Juiste kandidaat aan tafel in de sales en callcenterbranche

Wij begrijpen dat het vinden van de juiste kandidaat in de sales en callcenterbranche een uitdaging kan zijn. Het vergt tijd, middelen en expertise die je mogelijk niet in huis hebt. Juist hiermee kunnen wij je helpen.

Hoe doen we dat? Ons ervaren team van werving- en selectiespecialisten beschikt over een uitgebreid netwerk en de juiste kanalen om de meest geschikte kandidaten te vinden. We gaan verder dan alleen traditionele wervingsmethoden. We nemen het hele proces van werven uit handen, zodat jij je kunt richten op andere belangrijke zaken binnen jouw organisatie. Na ons wervingsproces heb jij direct een passende kandidaat aan tafel voor een sollicitatiegesprek.

Wij werven al kandidaten in de callcenter en salesbranche vanaf € 500,00

Interim- of freelance professional

Directe beschikbaarheid, deskundigheid en dynamiek: jouw tijdelijke krachtbron

Ben je op zoek naar een professionele vervanging tijdens ziekte of verlof? Of heb je juist extra capaciteit nodig voor een piekperiode of project? Dan is een interim- of freelance professional wellicht de oplossing die je zoekt.

Bij ons kun je terecht voor ervaren en deskundige interim- en freelance professionals die direct inzetbaar zijn. Of het nu gaat om een tijdelijke vervanging of een project van beperkte duur, wij hebben de juiste mensen beschikbaar.

Onze interim- en freelance professionals brengen waardevolle expertise en ervaring met zich mee, waardoor ze snel kunnen inspringen en de gewenste resultaten kunnen leveren. Ze zijn flexibel, zelfstandig en gewend om in diverse omgevingen te werken.

Of je nu behoefte hebt aan extra capaciteit op korte termijn of voor een specifiek project, wij bespreken graag de mogelijkheden met je. Neem contact met ons op en vertel ons meer over jouw behoeften. We vinden de juiste interim- of freelance professional die perfect aansluit bij jouw organisatie en doelstellingen.

ZZP bemiddeling

Pijlers van groei en langdurige partnerschappen

Vind de juiste match voor jouw zzp-behoeften!

Bij ZZP-bemiddeling zorgen we ervoor dat jij in contact komt met top-notch zzp’ers, zowel voor regieklussen als projecten. Onze experts staan paraat om jou te adviseren over de beste modelovereenkomst, terwijl wij de urenregistratie en facturatie namens de zzp’er in goede banen leiden.

Dus waar wacht je nog op? Ontdek vandaag nog hoe wij het vinden van de perfecte zzp-professional makkelijker maken. Neem gewoon even vrijblijvend contact op met onze specialisten en we regelen het voor je, op jouw maat!

Say goodbye tegen gedoe en tijdverspilling. Met ZZP-bemiddeling bereik je jouw doelen met een big smile.

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures